2010. aug 06.

bla, bla, bla... :)

írta: biky.p
bla, bla, bla... :)

Na! Az elozo bejegyzeshez kepest megjott az eletkedvem :)

Mar egy hete ittvagok, es mar egesz sokat tanultam. Mar minden rokonnal, ismerossel talalkoztam, de ennyi nevet keptelen vagyok megjegyezni.. Talalkoztam Dante-val, aki egy 6 eves kisfiu. O az en tolmacsom, ha valami nagyon nem megy. Perfekt angol:)

Ezt a bejegyzest a nyelvi akadalyoknak szanom:). Nem mondom, hogy nincsenek, mert teny, hogy vannak. Nagyon sok. A heten meg nem kellett suliba mennem, es anyukammal voltam itthon. Nem volt egyszeru. Semmit sem beszel angolul:):) Lelki tarsammal, a szotarral eltem tul ezt a hetet, es gondolom a kovetkezo 2 honap meg igy fog telni. Apukam sem beszel angolul, de o nagyon vicces, meg a legkomolyabb szituban, is kepes poenkodni:) es mindig tancol. Barhol, barkivel. Ilyenkor kicsit azert ...

Tovább Szólj hozzá

2010. aug 02.

La Chorrera

írta: biky.p
La Chorrera

Vege az orientacionak, es egy kicsit izgulok, mert indulunk Chorreraba. Remelem, a csaladom nem fog kesni, mint ahogy teszik azt szivesen, nyugodt lelekkel a panamaiak:)

Kellemesen csalodtam, nagyon kellemesen... Amint kiszallunk a buszbol, egyenpoloban, anyukam rogton megismert. Kiabalt, integetett, es megolelt:) Pedig nem is ismer. Aztan hazahoztak, de mar szinte kimentunk a varosbol, es az oserdoben oltunk amikor bekanyarodtunk egy uj epitesu lakoparkba. Nagyon izgatott volam, de meg kell allapitanom, a panamaiak koszosak... Kicsomagoltam, majd elmentunk a rokonokhoz egy kozeli varoskaba. Itt rajottem, hogy tulajdonkeppen luxusban elek! Nehol meg villany sincs.

A masik fura dolog az a vezetes. Nem hasznaljak ki a sebessegvaltot. 2-esben indulnak, es max 4esbe valtanak fel. Ja es a ...

Tovább Szólj hozzá

süti beállítások módosítása