2010. aug 21.

Hazirend

írta: biky.p
Hazirend

Mar eltelt a masodik het is a sulibol, es mar lassan kezdjuk kitapasztalni a hazirendet, azzal, hogy szolnak, amikor sorra megszegjuk a szabalyokat. Ugye kotelezo az egyenruha, amit mar-mar kezdunk megszokni, es nem erezzuk magunkat hulyen, mert mindenkinek viselnie kell. Ha iskola utan dohanyzol az egyenruhadban, az elso ember ki fogja hivni a rendorseget, es bortonbe raknak... Kortol fuggetlenul.

A telefont nem vihetjuk el az iskolaba, mert elveszik, es soha nem latod viszont. Termeszetesen mindenki elviszi, mert azert ha valami van akkor haza kell telefonalnom, csak nem szabad a taskaban hagyni, elovenni meg meg inkabb nem.

A kulonbozo ekszerekkel ugyan ez a helyzet. Semmi karkoto, amit nagyon sajnalok, mert kaptam egy karkotot, amit szerettem volna hordani, de olyan helyre raktam, ...

Tovább Szólj hozzá

2010. aug 18.

Mozgalmas es felejthetetlen weekend

írta: biky.p
Mozgalmas es felejthetetlen weekend

Penteken volt egy kis AFS meeting a chorreraiaknak. Nyolcan vagyunk. Minden cserediak es a csaladja eljott. Mutattak nekunk egy aranyos videot amiben kepek voltak arrol, amikor meg csak az aktankat meregettek a szuleink, es a megerkezesunkrol is:) Aztan arrol beszeltek, hogy jo lenne ha megtanulnank legalabb az alaplepeseket tancolni a fesztivalra, ami februarban lesz. Valamit a szulok beszeltek de nem ertettem mert spanyolul volt termeszetesen.

Aztan masnap megertettem. 2-kor beultettek a kocsiba es elvittek Sofie-ekhoz. Sofie Belgiumbol jott egyetemi programra. Az anyukaja tanitgatott tancolni minket, es egy kis grillparty kereteben talalkoztunk megint es vegre volt idonk beszelgetni:) Keso estig ott voltunk. Megtanultuk a salsa alaplepeset, es az ugynevezett Panama-tancot. ...

Tovább Szólj hozzá

süti beállítások módosítása