2010. júl 28.

Time to say goodbye

írta: biky.p
Time to say goodbye

Holnap utazok. Nem hittem volna, hogy ez is eljön:)

Már össze vagyok csomagolva. KLM-mel utazok, tehát  23kg-ot vihetek, +10 kg a kézipoggyászban. Nem gondoltam komolyan, hogy be fogok férni. Harmadik átszervezésre sikerült... Annyi holmim van, amit vinnék magammal, és -tegyük hozzá-, a kétharmada nem ruha. Ajándékok, könyvek, pókháló a vezetékekből, nokedliszaggató, áramátalakító, és így tovább... Az meg egy másik kérdés, hogy hazafelé hogyan fogok beférni, de az még messze van, még ráérek gondolkozni.

5:05-re kell odaérkeznünk Ferihegy 2A-terminálra. Az új rendszer szerint  Ferihegy 2A-n, vagyis a schengeni terminálon bonyolitják a forgalom 61%-át, így lényegesen nagyobb a sor. A másik dolog meg az, hogy mivel Ferihegy kb 3 napja megkapott új minősítése "unclear", és ezt minél gyorsabban szeretnék visszatornázni, állítólag minden kézipoggyászt átnéznek. Kint elvileg az AFS munkatársai fognak várni minket, és a többi cserediákot a világ minden orságából. Onnan egy érkezési orientációra szállítanak minket, ahol találkozunk az összes önkéntessel, őrangyalokkal, és ahol megtanítanak nekünk alap dolgokat spanyolul.

 

 

 „Azért fáj annyira a búcsúzás, hogy aztán örülhessünk a viszont látásnak.

 

Nem szeretek búcsúzkodni, és -őszintén szólva- attól, hogy egy évre elmegyek, szerintem nem is kell. Azért még megejtettünk egy "utolsó" dunaújvárosi fürdőzést a barátokkal ami -valljuk be- nagyon jól sikerült, és egy közös vacsit a családdal.

Adiós!

 

Szólj hozzá