2010. aug 06.

bla, bla, bla... :)

írta: biky.p
bla, bla, bla... :)

Na! Az elozo bejegyzeshez kepest megjott az eletkedvem :)

Mar egy hete ittvagok, es mar egesz sokat tanultam. Mar minden rokonnal, ismerossel talalkoztam, de ennyi nevet keptelen vagyok megjegyezni.. Talalkoztam Dante-val, aki egy 6 eves kisfiu. O az en tolmacsom, ha valami nagyon nem megy. Perfekt angol:)

Ezt a bejegyzest a nyelvi akadalyoknak szanom:). Nem mondom, hogy nincsenek, mert teny, hogy vannak. Nagyon sok. A heten meg nem kellett suliba mennem, es anyukammal voltam itthon. Nem volt egyszeru. Semmit sem beszel angolul:):) Lelki tarsammal, a szotarral eltem tul ezt a hetet, es gondolom a kovetkezo 2 honap meg igy fog telni. Apukam sem beszel angolul, de o nagyon vicces, meg a legkomolyabb szituban, is kepes poenkodni:) es mindig tancol. Barhol, barkivel. Ilyenkor kicsit azert elfelejtem az otthoniak hianyat:)

Tegnap elmentunk anyukam baratnojehez, es hirtelen megjelent egy lany, meg a csaladja. Feherek voltak. EZAAAZ, ez azt jelenti, hogy van esely ra, hogy tudnak angolul. Es tudtak! A lany cserediak 3 honapja van itt, es a csaladja meglatogatta. A lany nagyon jol bszelt spanyolul, nem is hittem, hogy csak 3 honapja van itt:) Amugy nemetek voltak, ugyhogy megcsillogtathattam nemet tudasomat is:)

A panamaiakrol azt hallottam, hogy nagyon pletykasak. Mar ez is megbizonyosodott, hogy igaz:):) Tegnap mentunk SIM kartyat venni, erre leszolit egy teljesen ismeretlen, hogy "Hi Viki! How are you". En meg csak neztem, hogy ki ez es honnan tudja a nevemet..:) Aztan kiderult, hogy valami messzi ismeros volt:)

Ma voltam Evelyn es Beatriz iskolajaban, es mindenki nagyon baratsagos volt. Korbeultek, es mindenki egesz nap kerdezgetett. Nagyon elfaradtam:)

Talan 2 napja lehetett, hogz anyukam elvitt a tengerpartra. Nem, nem tengerpart. Oceanpart:) Gyonyoru volt. Feher homok. ami alatt fekete rejtozik. Nehol zebracsikos:) A viz meleg, a hullamok nagyok, es vegtelenek. Napokig el tudtam volna szorakozni ott:):)

Ennyit mara, puszilok mindenkit!

Szólj hozzá