2010. júl 31.

Panama, here I am baby

írta: biky.p
Panama, here I am baby

Budapest, Ferihegy 2A 5:05 indulás:) Még nincs bennem izgalom, mert tudom, hogy még csak Amsterdamba megyünk:) Na jó egy kicsi van. 13:45 kigurulunk a felszállópályára, és ezzel elindul életem egyik legnagyobb kalandja. A repülőn összeakadtunk a 10 osztrák, és a 2 thai cserediákkal is. Megbeszéltük ki hova megy, milyen a családja, iskolája, etc... A maradék 7 órában pedig teljes unalom. Kicsit elővettük a spanyolkönyveket, és bújtuk őket, de hamar letettem :D Nagyon elfáradtam, az ember nem is hinné, hogy 10 óra egy helyben üléstől is hogy el lehet fáradni. Aludni nem tudtam, mert a mögöttem ülő gyermek jó szórakozásnak hitte a székem rugdalását. Én nem. A tervezett 17:00-s leszállás helyett háromnegyed órűt még köröztünk, mert állandóan foglalt volt a kifutó.

17:45 (otthon 0:45) WELCOME TO PANAMAAA! Hideg van, ami nagyon meglepő, mert senki sem erre számított! Aztán kiderül, hogy csak a jól légkondicionált reptéren van ilyen idő. Amikor kilépünk, minden tiszta pára, és meleg. Gatyarohasztó meleg. Persze mindenki hosszúnadrágban, mert a repcsin szét lehet fagyni:))). Ami még érdekes az az, hogy nem süt a nap. Egyáltalán nem. Itt mindig felhős az ég, és gyakran esik (meleg eső).

Elhoztak minket egy hotelbe Panama City legmodernebb részébe. Itt tele van 50-60 emeletes felhőkarcolókkal a táj, a part mellett. A mi "kis" 7 emeletes hotelünk még csak köszönőviszonyban sincs az itteni házakkal. A hotel tetején van egy medence. Felmentem megnézni, és észrevettem, hogy micsoda panoráma van itt. Gyönyörű! A Panama csatornához sorban álló hajók, a tenger, a házak, az állandóan dudáló sárga taxik,... Nagyon tetszik:) Ennyit mára, mert mindjárt jönnek a bevándorlási hivatal emberei interview-ra.

CIMG6934

Szólj hozzá